DSC01231

Fotvårdsbehandlingar

Medicinsk fotvård 60min

Behandlingen startar med ett värmande fotbad. Därefter klipper, fräser och slipar jag naglarna. Jag filar fötterna och tar hand om eventuella liktorna och nageltrång. Därefter avslutas behandlingen med en skön och avslappnande fotmassage.

Alla produkter samt eventuella material för avlastning ingår i behandlingspriset.
 

Vem passar detta? För alla som vill unna sina fötter lite omvårdnad. Lämpligt med regelbunden medicinsk fotvård för dig med diabetes eller psoriasis. 

Pris: 575:-      


Delbehandling 10-35min
Behandling av exempelvis nageltrång, vårtor och liktorna. (Ej hel fotvårdsbehandling!)

Pris 175-400:-

 

"Friska Foten" -fotvård    50min 
Anpassad fotvård för friskvårdsbidrag. Samma behandling som för medicinsk fotvård men jag behandlar varken nageltrång, djupa liktorna eller behandlar vårtor i denna behandling.

Har du problematik som ligger utanför friskvårdsbehandlingen finns möjligheten för att kombinera med medicinsk delbehandling.

I kombination med "Friska Foten"- fotvård kostar delbehandlingen endast 100kr.
OBS: Är du i behov av detta ber jag dig kontakta mig för bokning på telefon 035-219800.


Pris: 695:-


 

Trötta och stela fötter?

Artikulering
50 min

Artikulering är en beprövad behandling av leder. Under behandlingen  undersöker jag rörligheten i din fot. Behandlar eventuella stela leder genom att stretcha och töja ut bindväven runt leden (smärtfri behandling). 
Går man runt med stela leder arbetar inte foten som den ska och det är vanligt att musklerna i fot och underben är spända och trötta. Därför jobbar jag även igenom fot och ev. underben ordentligt.
I slutet av behandlingen får du råd och eventuella övningar.
I samband med första behandlingen ingår, vid behov tejpning i priset.

 

Vem passar detta? Dig som har stela leder, spända och värkande fötter. Effektiv vid exempelvis hallux valgus, hammartår, stela vrister, efter läkt kirurgiskt ingrepp och stukning.

Pris: 510:-

 

Fotvård Lyx 75min
Behandlingen startar med ett värmande fotbad. Därefter nagelvård och hudvård med peeling/scrub och fotmask. Behandlingen avslutas med en stimulerande massage.

Pris: 735:-

Fotmassage 35min 

Behandlingen börjar med ett värmande fotbad som sedan följs av en avslappnande fotmassage.

Pris: 350:-

Medicinsk fotvård
Medicinsk fotvård
Fotmassage
Artikulering
Artikulering